Måltider

Du og din familie eller gruppe er med på å planlegge oppholdet hjå oss. Vi lagar frukost, lunsj eller matpakke, 3 retters middag eller kanskje ein 5-retters festmiddag. Dagane kan være fulle med opplevingar og aktiviteter og måltida planlegg vi ilag med deg. Skåri er ein Debio-godkjent gard som satsar på eigenprodusert økologisk mat og drikke. Vi baserer menyen vår på norsk tradisjonsmat og heimelaga rettar.

Skåri Høgdegard har alle skjenkerettar og eigen barmeny med Skåri sine spesialdrinkar - med og utan alkohol. Våre økologiske vintypar er svært smakfulle og sunne. Vindruer blir ofte brukt ein del sprøytemiddel på, dette unngår du om du velger vin som er naturleg produsert.

Kjøt og fisk med naturleg tilbehør til alle måltid.

Geitefjøset er eit av selskapslokala våre. Her kan vi dekke til over 22 personer.

I Tårnhuset er spisestova for opptil 14 personer. Her blir dei fleste måltid servert. Koselege stover like ved, der ein kan nyte både apèritif og avec til kaffien.

Nokre måltid blir servert i Røykestova. Den spesielle atmosfæra i dette 400 år gamle huset må opplevast. Set ved bordet og lat tankane flyge tilbake i tid.

Heimelaga og tradisjonar

Geitefjøsen - eit hyggeleg selskapslokale

Desserten "Tilslørte bondepiker" står sjølvsagt på gardsmenyen.

Med råvarer frå garden

Mørt kjøt frå garden blir til delikatesser når det blir tilberedt på rette måten.

Ein liten tur i grønnsaks- og urtehagen og ein kan trylle fram sunt tilbehør og pynt til maten.

Heimelaga rettar med råvarer frå garden kvar dag!